Tips Om Bilreparasjon

Har du et kjøretøy som trenger reparasjon? Før du går om å få fikset, er det viktig at du er godt utdannet om emnet for å sikre at du får reparasjoner du trenger. Denne artikkelen vil lære deg alt du trenger å vite når det gjelder bil reparasjon.

Sørg for at du får kvalitetsdeler for å fikse bilen. Du kan vanligvis få bedre priser hvis du får brukte deler fra en søppelplass, men det er ingen måte å vite hvor lenge disse delene vil vare. Ikke nøl med å bruke mer på helt nye deler som kommer med en garanti.

Et nødsett er et must for bilen din. Settet ditt bør inneholde jumper kabler, dekk skiftende verktøy og kanskje litt ekstra gass. Ikke glem tepper og en god lommelykt med noen batterier.

Vær veldig forsiktig når du berører de elektroniske delene på bilen. Du bør ikke berøre ledninger med mindre hele systemet er slått av. Du bør være oppmerksom på advarselsetikettene på de ulike delene av bilen din; berøre noen deler kan være farlig selv når bilen er slått av.

Det finnes ingen bedre måte å finne en bilmekaniker på enn å få en henvisning. Få anbefalinger fra familie og venner. Spør om kvaliteten på arbeidet, hva det koster og hvilke fordeler som ble tilbudt. Disse menneskene vil kunne informere deg om deres erfaring med mekanikeren.

Ikke hold pekeren over teknikeren mens de prøver å gjøre arbeid på bilen din. Det er viktig at du tilbringer tid med dem for å forklare hva problemet er med kjøretøyet ditt, men når du har gjort det, la dem være alene slik at de kan gjøre jobben sin uten avbrudd.

Ikke glem vindusviskerbladene. Bytt dem ut når de ikke rydder frontruten godt. Få nye viskerblader årlig eller mer regelmessig hvis det ofte er regn eller snø der du bor.

Forstå faktureringsprosessen på bilverkstedet du går til. I mange tilfeller kan du få en regning for arbeidskraft basert på hvor lang tid produsenten tror det vil ta å reparere bilen din. Vær tydelig på hvordan det fungerer i hvilken butikk du tar bilen til.

Det er ingen bildeler som vil fungere for alltid, så ikke tro noen krav på det motsatte. De prøver kanskje bare å jekke prisen opp. Noen biler kan komme med overføringsvæske garantert for en «levetid». Denne væsken varer lenger, men du bør fortsatt endre den omtrent hver 80.000 miles.

Som begynnelsen av dette stykket diskutert, hvis du trenger et kjøretøy av deg for å bli reparert, det er noen ting du må være klar over. Hvis du ikke gjør leksene dine, kan kjøretøyet igjen bryte ned neste måned, neste uke eller til og med i morgen. Bruk disse tipsene for å få reparasjonene du trenger.


Hvis du har kastet hendene i luften ved tegn på bilreparasjoner tidligere, er det fordi du må være mer informert om emnet. Det spiller ingen rolle om du tar bilen til en butikk eller utfører reparasjonen selv, du vil dra nytte av følgende tips. Fortsett å lese for å lære mer om bilreparasjon.

Still alltid mange spørsmål når du tar bilen for å bli reparert. Ikke la mekanikeren skremme deg. Spør hvorfor noe må fikses eller hvordan det vil bli gjort. Hvis mekanikeren prøver å børste deg av, ikke ser på deg, eller nekter å svare på dine spørsmål, bør du vurdere å ta bilen til noen andre.

Forebyggende vedlikehold er svært viktig hvis du eier en bil. Ikke nøl med å bruke penger på verktøyene du trenger for å inspisere og vedlikeholde bilen eller ha en mekaniker se på bilen din regelmessig. Vedlikehold av bilen regelmessig kan hjelpe deg med å spare mye på reparasjoner eller tauing hvis bilen bryter sammen.

Hold bilens brukerhåndbok tilgjengelig. Å vite viktig bilinformasjon kan virkelig hjelpe når noe uventet oppstår. Hvis du kjenner bilens kontroller, kan du til og med unngå en tur til en mekaniker. Hvis du trenger en mekaniker, bør du ha make, modell og trim nivå tilgjengelig slik at de kan finne ut ting som overføring konfigurasjon, størrelse, etc. mye raskere.

Sjekk ut anmeldelser om kroppsbutikker på nettet. Dette er en god måte å få en idé om hva andre kunder synes om mekanikerens ferdigheter og kundeservice. Etter å ha samlet inn informasjon, kan du velge riktig butikk for deg.

Kontakt ditt lokale Better Business Bureau hvis du trenger mer informasjon om en mekaniker eller en garasje. Hvis noen klager har blitt innlevert mot dem, vil Better Business Bureau fortelle deg. Spør venner og familie om de forskjellige mekanikerne de har jobbet med tidligere for å få noen anbefalinger.

Ikke bli sugd inn i lokke av ettermarkedet deler for nye biler. Du vil at babyen skal løpe så godt som mulig så lenge som mulig, og det betyr å bruke ekstra for å få deler som samsvarer med de som allerede er i bilen din. Prøver du å få den clunkeren til å løpe bare noen få kilometer til? Spar penger og ta ettermarkedet versjoner.

Ikke glem vindusviskerbladene. Bytt dem ut når de ikke rydder frontruten godt. Få nye viskerblader årlig eller mer regelmessig hvis det ofte er regn eller snø der du bor.

Sørg for å spørre mekanikeren som er i ferd med å jobbe med bilen din om han er sertifisert eller ikke. Hvis svaret er nei, la med en gang og få noen andre til å gjøre reparasjoner. Hvis han sier at han er, be om noen form for bevis slik at du vet dette sant.

Husk tipsene du har lest her mens du jobber mot en løsning for din neste bilreparasjon. Du vet aldri når man kommer opp, og det er derfor du må være forberedt. Ikke la en snike seg opp på deg uten at du vet hva du skal gjøre.